Skolledning

Jag har varit rektor på Söderby sedan mars 2016.
Att vara rektor är roligt om man tycker om att bestämma mycket. Det kan också vara svårt att vara tvungen bestämma.
Det bästa med jobbet är nog att det aldrig blir långtråkigt, och att alla på skolan är så bra på att ta hand om våra elever.
Men jag saknar att undervisa, jag har tidigare varit lärare i matematik och NO. Jag tycker om att resa. Min bästa upplevelse har varit Island - ett fantastiskt land som jag alltid kommer att vilja åka tillbaka till. Till Spanien åker jag ofta, det var mitt första hemland innan jag flyttade till Sverige
Kontakta mig här!

Elena Alge
Rektor

I grunden är jag legitimerad lärare i idrott och hälsa samt historia och har arbetat i grundskolan sedan 2004. Jag har världens bästa arbete som dagligen får vara med och skapa förutsättningar för att våra elever ska nå sin fulla potential under sin tid här på Söderby friskola. Ett uppdrag jag tar mig an med stor ödmjukhet och en tro på att alla elever, med rätt stöd och stimulans, kan och vill lyckas i skolan. När jag inte arbetar trivs jag alldeles utmärkt med att bege mig ut på diverse upptåg i vår vackra natur.
Vem vet, en dag kanske vi ses på en fjällsluttning i Grövelsjöfjällen.
Kontakta mig här!

Christopher Lindqvist